HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Parkeerterrein Piet Heinkavel vervalt per 1 juni

Parkeerterrein Piet Heinkavel vervalt per 1 juni (20-05-2020)

Dit item is verlopen op 12-06-2020.

Vanaf 1 juni zijn er werkzaamheden op de Piet Heinkavel, het parkeren aan de Piet Heinkavel komt dan te vervallen.

Dit tijdelijke parkeerterrein is aangelegd in de periode dat Parkeergarage Centrum werd gerealiseerd. Nu er een initiatief ligt om op deze locatie o.a. appartementen te ontwikkelen, wordt het parkeren nu opgeheven. Op dit parkeerterrein geldt betaald parkeren en vergunninghoudersparkeren.

Betaald parkeren

We verwijzen de mensen die hier betaald parkeren graag door naar de andere parkeermogelijkheden. Aan de zuidzijde van het centrum zijn dit op vergelijkbare loopafstand tot het Centrum: Hollandiaplein, Parkeergarage Centrum en parkeergarage Stadspoort. Daarnaast zijn er voldoende vrije parkeerplaatsen te vinden op andere locaties in Goes, zoals het Molenplein. Parkeerders worden de komende periode actief geïnformeerd over de alternatieven.

Vergunninghouders

Voor vergunninghouders met een parkeervergunning Zuid, maken we de M.A. de Ruijterlaan uitsluitend vergunninghoudersparkeren. Zo is er voldoende ruimte voor omwonenden om dichtbij huis de auto te parkeren. Voor vergunninghouders parkeerzone Centrum is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op: Hollandiaplein, Molenplein, Oude Singel, Albert Joachimikade en Edisonstraat. Hier kunt u nu ook al parkeren. En heeft u een AB-parkeervergunning dan kunt u, net als nu ook het geval is, parkeren op het Molenplein en Edisonstraat.

Vergunninghouders krijgen op korte termijn persoonlijk bericht over de gevolgen van de wijzigingen. Zie hier een plattegrond van de parkeerzones in Goes.