HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Maak uw woning duurzaam

Maak uw woning duurzaam (16-01-2019)

Dit item is verlopen op 14-02-2019.

Voor woningeigenaren die graag hun huis duurzamer willen maken heeft Goes een speciale duurzaamheidslening tegen een zeer aantrekkelijk rentetarief van 1,6%.

Gemeente Goes wil graag bijdragen aan een meer duurzame wereld. Een van de manieren waarop ze dit doet is woningeigenaren helpen met het duurzamer maken van hun woning. Bijvoorbeeld door betere isolatie, woningen op een andere manier verwarmen of het plaatsen van zonnepanelen.

Dit soort investeringen zijn niet voor elke woningeigenaar zomaar op te brengen. Daarom heeft Goes de duurzaamheidslening. Een lening tussen de € 2.500 en € 25.000 euro tegen aantrekkelijke voorwaarden, waarmee duurzame woningverbeteringen gefinancierd kunnen worden.

Wie wil weten of hij of zij in aanmerking komt voor deze lening kan dit zien op www.duurzaambouwloket.nl. Door hier woonplaats en postcode in te vullen wordt duidelijk welke regelingen gelden en wat precies de voorwaarden zijn.

De duurzaamheidslening kan gecombineerd worden met de blijverslening. Deze lening is bedoeld voor woningaanpassingen die het mogelijk maken om langer thuis te blijven wonen.