HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Locatie Goese Diep voor ontwikkelaar appartementen

Locatie Goese Diep voor ontwikkelaar appartementen (10-01-2019)

Dit item is verlopen op 20-02-2019.

Gemeente Goes is volop bezig met de ontwikkeling van het Goese Diep, een prachtig gelegen nieuwbouwplan in het havengebied van Goes. Er is hier plaats ivoor zo’n 70 grondgebonden woningen en 70 appartementen verdeeld over verschillende gebouwen. Vier van deze appartementengebouwen zijn inmiddels gegund en worden gebouwd  aan de westkant van het Goese Diep, op een mooie plek langs het kanaal. Nu is er nog een vierde locatie voor de bouw van appartementen beschikbaar: locatie A04.

Reageren vóór 19 februari 2019 14.00 uur
Voor de ontwikkeling van de locatie A04 zoeken wij een partij die deze appartementen voor eigen rekening en risico wil ontwikkelen. Meer informatie hierover leest u in de ‘Uitvraag Appartementenlocatie A04 ’ en de 'Nota van Inlichtingen' die u hieronder met diverse bijlagen (over onder andere de voorwaarden en bepalingen) kunt downloaden. 

Geïnteresseerde partijen vragen wij uiterlijk dinsdag 19 februari voor 14.00 uur hun inschrijving schriftelijk in te dienen ter attentie van Pieter Wielhouwer, onze verkoper bouwgrond. Inschrijvingen na deze termijn kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Eventuele vragen over de procedure en andere vragen kunt u ook stellen via e-mail p.wielhouwer@goes.nl. Meer informatie over het hele bouwplan vindt u hier.