HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Informatieavond nieuw bedrijventerrein

Informatieavond nieuw bedrijventerrein (13-09-2018)

Dit item is verlopen op 25-09-2018.

Ondernemers vestigen zich graag in Goes. Met de verkoop van de laatste kavels op bedrijventerrein Poel II groeit het Goese bedrijfsleven gestaag. Om ruimte te blijven bieden aan ondernemen in Goes ontwikkelt de gemeente een nieuw bedrijventerrein in de hoek van de A58 en de Deltaweg.

Het gebied heeft een unieke ligging die kansen biedt voor een groen en duurzaam ingericht bedrijventerrein. Er zijn thema’s die onze speciale aandacht hebben. We gaan hierover graag in gesprek met geïnteresseerden en betrokkenen voordat wij de bestemmingsplanprocedure starten.

Daarom organiseren wij op 25 september twee informatiebijeenkomsten over de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein in Hotel Goes.

Het eerste deel van de avond vanaf 17.45 uur is speciaal voor geïnteresseerde ondernemers. Daarna om 20.00 uur ontvangen we tijdens de tweede bijeenkomst graag overige betrokkenen en belangstellenden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

Kavelindeling: welke behoefte is er met betrekking tot de indeling en grootte van de kavels?

Mobiliteit: hoe komt de infrastructuur er uit te zien, wat is de beste en veiligste manier om het terrein te ontsluiten?

Landschap & natuur: ontwikkeling hangt samen met de gebiedsontwikkeling van het

Poelbos. Hoe kan dit er uit komen te zien?

Duurzaamheid: de gemeente wil dat het bedrijventerrein duurzaam wordt ontwikkeld. Wat betekent dit voor bedrijven die zich hier willen vestigen?

Hieronder kunt u de uitnodigingen downloaden en lezen hoe u zich voor één van beide onderdelen kunt aanmelden. U bent van harte welkom!