HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Gemeenteraad start campagne 'Jong, Goes en Corona; wat vind jij?'

Gemeenteraad start campagne 'Jong, Goes en Corona; wat vind jij?' (23-09-2020)

Dit item is verlopen op 31-12-2020.
Jong, Goes en Corona

De gemeenteraad van Goes roept jongeren op om ideeën aan te dragen die bijdragen aan een leefbaar, zinvol en vernieuwend Goes in coronatijd. In de campagne ‘Jong, Goes en Corona: wat vind jij?’ sporen de raadsleden jongeren aan om met leuke en uitvoerbare ideeën te komen.

Keuzes

De ideeën kunnen de gemeenteraad helpen de keuzes te maken. Ideeën die passen binnen de geldende maatregelen en uitvoerbaar zijn, gaat de gemeente verder uitwerken en toepassen in Goes.

Hulp van jongeren

Zolang het coronavirus er nog is, moeten we ons aan bepaalde maatregelen houden. Denk hierbij aan 1,5 meter afstand houden, handen wassen, aan tafel zitten in uitgaansgelegenheden en niet meer dan zes personen thuis uitnodigen. Dat is niet leuk, maar helaas wel noodzakelijk. Om het voor jongeren in deze coronatijd leefbaar en zinvol te houden, roept de Goese gemeenteraad de hulp in van jongeren. Hoe denken zij over de coronatijd, welke ideeën hebben zij en wat kan de gemeenteraad doen om hen hierbij te helpen?

Idee insturen

Ben je jonger dan 21 jaar, woon je in de gemeente Goes en heb jij een goed idee, dat past bij de huidige maatregelen en ook nog uitvoerbaar is? Stuur dit met uitleg en onder vermelding van je naam, leeftijd en woonplaats naar jong@goes.nl. Meer informatie? Kijk op www.goes.nl/jong. Contactpersoon van de Werkgroep is Saskia Verheij (06-10 74 65 52).