HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Gemeente Goes op 5e Zeeuwse Woonmarkt!

Gemeente Goes op 5e Zeeuwse Woonmarkt! (11-10-2017)

Dit item is verlopen op 29-10-2017.

Van donderdag 26 oktober tot en met zaterdag 28 oktober is het alweer de 5e Zeeuwse woonmarkt bij TMC Woonwinkels in de Marconistraat 13-15. De gemeente Goes is ook dit jaar aanwezig om u informatie te geven over de mogelijkheden voor de koop van een kavel bouwgrond.  

Tijdens deze 5e editie van de Zeeuwse Woonmarkt presenteren meer dan 40 Zeeuwse ondernemers hun bedrijf. Daarbij horen natuurlijk ook de laatste trends en noviteiten om het wonen in en om het huis leuker te maken.

Centraal dit jaar staan 5 hoofdcategorie├źn: Bouwen & Wonen, Duurzaamheid, Alles voor Binnen, Blij met Buiten en Plezier & Gezelligheid. De gemeente Goes staat samen met diversen partijen op het gebied van Bouwen & Wonen. De makelaars kunnen u informeren over de koop van een nieuwbouwwoning, de gemeenten kunnen u alles vertellen over bouwgrond, erfpachtregelingen en toekomstige bouwlocaties. De hypotheekverstrekker en de notaris kunnen u vertellen wat er na koop van een woning of bouwkavel nog verder bij komt kijken. 

Daarnaast kan je heel veel gratis workshops volgen, presentaties bijwonen, meedoen met doorlopende acties en natuurlijk profiteren van heel veel voordeel. Nieuw in deze editie is het buitenplein, waar verschillende deelnemers zich presenteren en de foodtrucks voor een culinaire omlijsting zorgen. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht: er is een springkussen en er kan volop gekleurd en geknutseld worden.

De 5e Zeeuwse Woonmarkt: U komt toch ook?  Kijk voor meer informatie op www.zeeuwsewoonmarkt.nl