HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Gemeente Goes 50 jaar!

Gemeente Goes 50 jaar! (27-01-2020)

Dit item is verlopen op 18-08-2020.

De gemeente Goes bestaat in 2020 preciĆ©s 50 jaar! Vanwege dit jubileum heeft de gemeente een dubbeldikke feesteditie van Samenspel uitgebracht. Op deze pagina vindt u nog meer weetjes en informatie over 50 jaar Goes.

Speciale Samenspel

De feesteditie van Samenspel wordt verspreid van 27 januari t/m 14 februari. In vijftig magazines zit een goudkleurig ticket. Daarmee winnen vijftig geluksvogels een Goese prijs! Bent u niet in de prijzen gevallen, maar wilt u kans maken op de Zeehondensafari op de Oosterschelde samen met het college van burgemeester en wethouders op zaterdag 23 mei? Mailt u dan voor 1 maart naar samenspel@goes.nl onder vermelding van 'zeehondensafari'. We verloten extra plekken onder de inzenders.

Altijd prijs voor 50-jarigen

Alle inwoners die dit jaar ook vijftig worden, krijgen een bon voor gratis 'Goesenaartjes'. De bekende Goese lekkernij die bij de bakker op te halen is. Jarigen krijgen deze tegoedbon thuisgestuurd in de maand van hun verjaardag. 

Online platform

In het feestelijke Samenspel-nummer is veel ruimte voor een terugblik op 50 jaar gemeente Goes en tegelijkertijd luiden we een nieuw tijdperk in door het lanceren van een online platform voor Samenspel. We stellen de informatie met dit nieuwe Samenspel-platform nu ook via de website beschikbaar. Het past helemaal bij deze tijd en zo kunnen de artikelen makkelijk worden teruggevonden. Het platform gaat woensdag 29 januari online. Kijk op https://samenspel.goes.nl voor de online versie van Samenspel.

Excuus

Helaas is er op pagina 35 een foutje geslopen. De heer Stan Meulblok is lid van de Partij voor Goes. Excuus!

Lees hier de geschiedenis van de gemeente Goes