HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Enquête Motivaction Bevelandse gemeentes

Enquête Motivaction Bevelandse gemeentes (01-11-2019)

Deze week is er een uitnodigingskaart van het onderzoeksbureau Motivaction verspreid onder alle inwoners van de vijf Bevelandse gemeentes.

De vijf Bevelandse gemeentes Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal maken samen een toekomstvisie voor regio De Bevelanden. Hiervoor is deze week door het onderzoeksbureau Motivaction een enquête uitgezet onder een selectie van de inwoners van de Bevelanden.

Het onderzoek moet antwoord geven op de vraag in hoeverre regio de Bevelanden functioneert als één regio. Wij zijn benieuwd wat u vindt van uw gemeente en hoe deze functioneert binnen de regio. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of u voor uw dagelijkse boodschappen in uw woonplaats blijft, of dat u daarvoor naar een andere plaats of gemeente gaat. Heeft u uw huisarts, apotheek en tandarts in de gemeente of daarbuiten? Waar sport u? En van welke vormen van vervoer maakt u daarbij gebruik? Kortom: we zijn benieuwd naar hoe u uw leven inricht en welke rol de gemeente en de regio daarbij speelt.