HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Carrièrekansen op De Zeeuwse Carrière Beurs

Carrièrekansen op De Zeeuwse Carrière Beurs (23-01-2019)

Dit item is verlopen op 31-03-2019.
zeeuwse carriere beurs

Bent u klaar voor een nieuwe stap in uw carrière? Of gaat uw kind misschien binnenkort beginnen aan een BBL-opleiding? Breng dan op vrijdag 29 of zaterdag 30 maart 2019 een bezoek aan De Zeeuwse Carrière Beurs: hét nieuwe carrière event in de provincie Zeeland. Dit tweedaagse loopbaanevenement geeft u de kans om in contact te komen met interessante bedrijven.

Op De Zeeuwse Carrière Beurs kunt u uw netwerk uitbreiden en aan de praat raken met professionals in uw vakgebied. Werkzoekenden en/of werkenden die zich verder willen oriënteren op de arbeidsmarkt kunnen hier in contact komen met allerlei werkgevers. Het brede deelnemersveld maakt dat een bezoek voor iedereen, op elk niveau, interessant kan zijn. Zowel aanbieders van leer-werktrajecten voor jonge BBL’ers tot baan- en groeikansen voor mensen met meer werkervaring: voor elk senioriteitsniveau is er wat wils op De Zeeuwse Carrière Beurs.


Het loopbaanevent is regionaal opgezet: hier komt u in contact met bedrijven welke gevestigd zitten in de provincie Zeeland. De Zeeuwse Carrière Beurs is geen massabijeenkomst maar een relatief klein opgezette beurs waar exposanten de tijd nemen om met u als werkzoekende- of oriënterende in gesprek te gaan.

De Zeeuwse Carrière Beurs vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 in de Zeelandhallen aan het Da Vinciplein te Goes. De beurs is beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis.


Kijk voor meer informatie over de beurs, de deelnemers en het programma op www.dezeeuwsecarrierebeurs.nl. Vanaf 1 februari kunt u zich hier ook registreren voor gratis bezoek.