HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Bijeenkomst 'Retail richting 2030'

Bijeenkomst 'Retail richting 2030' (14-06-2018)

Ten behoeve van de winkelgebieden in Zeeland organiseren de Z4 (de gemeenten Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen) en de Provincie Zeeland een serie van bijeenkomsten met als doel het vergaren en overdragen van kennis en het bouwen van een Zeeuws Retail Netwerk.

De eerste bijeenkomst is op 25 juni in de Mythe te Goes en wordt georganiseerd in samenwerking met INRETAIL. Deze bijeenkomst staat in het teken van het onderzoek ‘Retail richting 2030’. Dit onderzoek beschrijft de (komende) veranderingen in de Retail en wat deze voor impact hebben op ondernemers, medewerkers en stakeholders. Er zijn drie bewegingen zichtbaar waar op ingespeeld moet worden: Controle (de consument neemt het heft meer in handen, Bewust consumeren (toenemend belang van transparantie en het verhaal achter het product of de dienst) en Digitalisering (een stuwende kracht achter groei en verandering).

Tijdens deze eerste bijeenkomst maken we het strategische lange termijn onderzoek concreter. Samen kijken we hoe we de kloof tussen nu en 2030 kunnen verkleinen. Interactie met collega ondernemers, creatief denken en voorbeelden uit verschillende branches staan centraal.

Spreekt dit u aan? Klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Het programma is als volgt:

18:00 uur     Ontvangst
18:30 uur     Start programma
18:35 uur     Presentatie Retail richting 2030 door Harry Bijl.
                    Harry Bijl is inspirator en innovator bij InRetail

19:25 uur     Pauze

19:50 uur     Brainstormsessie
20:45 uur     Einde