HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Bedank uw mantelzorger met een extraatje!

Bedank uw mantelzorger met een extraatje! (31-01-2020)

Jonge vrouw en oude vrouw wegen samen boodschappen af

Uw mantelzorger bedanken voor zijn of haar trouwe zorg voor u? Dat is mogelijk met de tegemoetkoming mantelzorgwaardering van de gemeente Goes. Het gaat om een bedrag van 75 euro.

Cadeautje

De tegemoetkoming is bedoeld om uw mantelzorger een blijk van waardering te geven. U als zorgvrager bepaalt zelf of welke manier u het geld besteedt. Sommige mensen schenken bijvoorbeeld het bedrag aan de mantelzorger. Anderen kopen een cadeautje of nemen hem of haar mee uit eten.

Aanvragen

De mantelzorgwaardering is aan te vragen door een zorgvrager uit de gemeente Goes. Dit is de persoon die zorg krijgt van de mantelzorger. Een aanvraagformulier is af te halen in het Stadskantoor of bij het mantelzorgpunt van SMWO. Een aanvraag is in te dienen tot en met 31 maart 2020. 

Hulp nodig?

Lukt het u niet om het aanvraagformulier zelf in te vullen? Iemand anders of de mantelzorger zelf mag u hier uiteraard bij helpen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het mantelzorgpunt van SMWO. 

Telefoonnummer: 0113 277 111 (maandag tot en met vrijdag te bereiken tot 09.30 en 12.30 uur)
E-mailadres: mantelzorg@smwo.nl

Digitaal aanvraagformulier

Hieronder staat een link naar het digitale aanvraagformulier. U kunt het formulier digitaal invullen door gebruik te maken van uw DigiD.