HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Andere opzet Duurzame Huizen Route 2020

Andere opzet Duurzame Huizen Route 2020 (13-10-2020)

Dit item is verlopen op 30-11-2020.

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona kan de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november niet doorgaan zoals gepland.

In plaats van een fysieke huizenroute op 31 oktober en 7 november, worden huiseigenaren vanaf november ondersteund met online bezoek van de aangemelde woningen.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren ervaringen delen over het duurzaam maken van hun woning. Gemeente Goes moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld.

Inspireren

Het doel van de duurzame huizenroute is om anderen te inspireren bij het verduurzamen van hun woning. Heeft u zelf ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kunt u kennis en ervaringen delen door uw woning hier aan te melden. Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen.

Wilt u aan de slag met duurzaam wonen? Doe het hele jaar kennis en inspiratie op door de online voorbeelden en verhalen en stel vragen aan de huiseigenaren.