HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Aanleg bruggen in wijk Mannee

Aanleg bruggen in wijk Mannee (04-01-2021)

brug over een brede sloot

In opdracht van de gemeente is maandag 4 januari een start gemaakt met de aanleg van vijf nieuwe bruggen in de wijk Mannee. Deze bruggen zijn de laatste die we in het plan Mannee realiseren.

De bruggen worden geplaatst op of tussen de volgende straten:

Brug 1, Doornbosje-Karrelanden
Brug 2, Karrelanden – Karremansweidjes
Brug 3, Hilleweg
Brug 4, Karremansweidjes – Duvensteijn
Brug 5, Land van Jakes/Zilveren Schoe – fietspad Stelleweg

De bruggen 1 en 3 zijn verkeersbruggen voor alle verkeer, de andere bruggen zijn alleen voor fietsverkeer en voetgangers. Op de kaart in de PDF die hieronder te downloaden is, is te zien waar deze bruggen komen te liggen. U ziet ook in de andere bijlage de bijbehorende omleiding voor brug 1. De omleidingen voor de andere bruggen volgen in een later stadium.

Werkzaamheden

De bruggen worden in opdracht van de gemeente Goes aangebracht door aannemingsbedrijf Damsteegt. In eerste instantie beginnen zij met het prefabriceren van de bruggen en brugonderdelen in de fabriek. 

In verband met de bereikbaarheid van bewoners en belanghebbenden worden de bruggen in de volgorde van de nummering op de kaart aangelegd. Tijdens de werkzaamheden geven borden een omleiding aan.

De exacte data van de werkzaamheden worden telkens circa twee weken voorafgaand aan de start hiervan aan de direct betrokkenen/omwonenden gecommuniceerd door middel van een brief van de aannemer.

Wij proberen zoveel mogelijk om overlast tijdens de werkzaamheden te voorkomen. Enige overlast is echter niet tegen te gaan. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Contactpersonen

Heeft u vragen? Neem voor technische vragen contact opnemen met Kristan Geelhoed, toezichthouder namens de gemeente Goes. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer (+31)6 30 32 41 21.

Neem voor algemene vragen contact op met civiel projectleider C.W. van Belzen. Zijn e-mailadres is c.van.belzen@goes.nl