HOME  |  In de gemeente  |  Informatie over het coronavirus

Informatie over het coronavirus

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie over het coronavirus. Welke landelijke maatregelen gelden er en wat betekent dit voor de gemeente Goes? 

Maatregelen coronavirus

Op onderstaande pagina leest u de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het virus.

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus
Coronamaatregelen binnenstad

Op onderstaande pagina leest u welke maatregelen in de binnenstad gelden om het coronavirus tegen te gaan.

Coronamaatregelen binnenstad
Testen op het coronavirus in Zeeland

Hoe gaat het in zijn werk als u zich wil laten testen op het coronavirus? Waar in Zeeland is testen mogelijk? U leest het op onderstaande pagina.

Testen op het coronavirus in Zeeland
Wat betekent dit voor de dienstverlening van de gemeente Goes?

We blijven u zo goed mogelijk van dienst en volgen in ons dagelijks werk de richtlijnen van de landelijke overheid. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze dienstverlening. Antwoorden op deze vragen vindt u op de pagina hieronder.

Dienstverlening in verband met coronavirus
 


Informatie voor ondernemers

De overheid helpt ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Er zijn bestaande en nieuwe regelingen van kracht waar u als ondernemer op dit moment gebruik van kunt maken, zoals werktijdverkorting of belastinguitstel. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Informatie voor ondernemers
Informatie over sporten

Per 28 september zijn de maatregelen over sporten aangescherpt. Op deze pagina leest u wat dit betekent voor de gemeente Goes.

Informatie over sporten
 

Informatie Sociaal Domein

De gemeente helpt scholen, peuteropvang en sportverenigingen tijdens de coronacrisis. Op deze pagina leest u hoe.

Informatie over sociaal domein

 

Informatie over het onderwijs

De basisschool en het speciaal onderwijs zijn na de zomervakantie volledig open. Op deze pagina leest u wat dit betekent voor zowel kinderen als ouders uit de gemeente Goes.

Informatie over het onderwijs
 

Vragen of meer informatie?

Op de website van het RIVM vindt u vragen en antwoorden en de meest actuele informatie over het coronavirus: www.rivm.nl/coronavirus.

Noodverordening

Lees hier de noodverordening die sinds dinsdag 29 september in Zeeland van kracht is. Het aanwijzingsbesluit van Boa's dat hiermee samenhangt, vindt u op deze pagina.

Liveblog

Op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in Zeeland? Volg dan de liveblog op www.zeelandveilig.nl/coronavirus.

Landelijk publieksinformatienummer 

Heeft u vragen over het coronavirus? Bel dan met het landelijke publieksinformatienummer 0800 1351. Het nummer is vanuit het buitenland te bereiken door te bellen naar +312 0205 1351. Telefonisch vragen stellen over het coronavirus is dagelijks mogelijk tussen 8.00 uur en 20.00 uur.