HOME  |  In de gemeente  |  Goese Diep en Westerschans  |  Goese Diep

Goese Diep

Deelgebied Goese Diep: ontwikkeling door de gemeente Goes en Heijmans

Ontwikkelgebied Goese Diep wordt ontwikkeld door twee partijen. De gemeente doet het noordelijke deel van het plangebied, projectontwikkelaar Heijmans bouwt in het zuidelijke gedeelte. In het plan van de gemeente komen zo'n 70 kavels voor grondgebonden woningen (onder andere herenhuizen, watervilla's en twee-onder-een-kapwoningen) en zo'n 70 appartementen verdeeld over verschillende woningblokken. Eind april 2017 werd het uitwerkingsplan voor dit noordelijke gedeelte onherroepelijk. Eind 2018 - na het bouwrijp maken - zijn we gestart met de verkoop van de bouwkavels.


Vrije kavels

Al in juni 2017 zijn we begonnen met de reserveringen van de eerste 53 bouwkavels (voor de bijbehorende kavelpaspoorten klikt u hier). De vrije kavels worden uitgegeven door de gemeente, de kavels voor de appartementen worden fasegewijs uitgegeven door verschillende marktpartijen.Inmiddels zijn de eerste woningen op de vrije kavels opgeleverd. Bijna alle vrije kavels zijn inmiddels verkocht en geleverd. Meer informatie over de kavels en de prijzen kunt u hier en onderaan deze pagina downloaden.

Beeldkwaliteitsplan

Uitwerkingsplan

Technisch Programma van Eisen

Inrichtingsplan (DOIP)

Stedenbouwkundig plan Goese Diep

Profielen water

Kaveloverzicht inclusief reserveringen

Prijslijst kavels Goese Diep

Kavelpaspoorten

Presentatie informatieavond betr. Goese Diep

Presentatie informatieavond betr. Goese Diep Noord

Interesse in een vrije kavel?

De gemeentelijke vrije kavels voor een grondgebonden woning worden uitgegeven op volgorde van de wachtlijst Goese Diep Noord. De wachtlijst is inmiddels gesloten, u kunt zich hier helaas niet meer voor aanmelden. Voor andere algemene informatie over dit plan kunt u contact opnemen met Pieter Wielhouwer, hij is bereikbaar via p.wielhouwer@goes.nl (0113) 249 951. Of u kunt contact opnemen met Yolanda Pronk, bereikbaar via y.pronk@goes.nl (0113) 249 954.
 

Appartementen Goese Diep

In het bouwplan Goese Diep zijn verschillende appartementsgebouwen gepland. De eerste vier gebouwen met in totaal 36 luxe appartementen zijn fraai gesitueerd langs het kanaal van Goes richting de Oosterschelde. De verkoop van de appartementen is inmiddels gestart door AM/Bouwgroep Peters. Heeft u interesse? informatie over deze appartementen vindt u op www.residencegoesediep.nl.

Het vijfde appartementengebouw “Waterzicht”, met 7 appartementen, wordt ontwikkeld door Blouberg B.V. en Bot & Van der Ham Bouw & Ontwikkeling B.V. en komt ook langs het kanaal te liggen. De verkoop van deze appartementen verloopt via Faasse&Fermont Makelaars te Goes (w.dodmond@faasse-fermont.nl).


Woningen Heijmans

Projectontwikkelaar Heijmans bouwt in het zuidelijke deel van het plangebied 232 woningen in totaal. Op dit moment worden twee verschillende woningtypes verkocht: twee-onder-een-kap- en stadswoningen. Later bouwt Heijmans nog (kleinschalige) appartementen en kadewoningen. Alle informatie over het project vindt u op www.goesediep.nl.