HOME  |  In de gemeente  |  Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

Zondag 10 november viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Goes is het feest. Met een speciaal verrassingspakketje willen we de Goese mantelzorgers in het zonnetje zetten. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Het is helaas niet meer mogelijk om iemand aan te melden voor de Dag van de Mantelzorg.

Kent u iemand die altijd voor u, een familielid, vriendin of buur klaarstaat? Meld hem of haar dan aan voor de Dag van de Mantelzorg. Via onderstaande bijlage kunt u iemand opgeven. Laat ons weten om wie het gaat en waarom hij/zij een bedankje verdient. Dan zorgen wij dat de mantelzorger rond de Dag van de Mantelzorg een verrassingspakketje thuisbezorgd krijgt. Uw aanmelding moet vóór 1 oktober 2019 zijn ingediend. U kunt een mantelzorger ook online aanmelden via onderstaande link. U hoeft dan geen apart formulier meer in te vullen.


Vragen en/of meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op: 14 0113 of mail uw vraag naar: dagvandemantelzorg@goes.nl.

Bezorging pakketje

Het verrassingspakketje wordt in de week van 10 november 2019 thuisbezorgd bij de mantelzorger. De bezorging wordt gedaan door vrijwilligers van het mantelzorgpunt van het SMWO (Stichting maatschappelijk werk en welzijn Oosterschelderegio).

Let op: alleen mantelzorgers die in de gemeente Goes wonen komen in aanmerking. Als u iemand uit een andere gemeente wilt bedanken, neemt u dan contact op met de woongemeente van de mantelzorger om te vragen naar de mogelijkheden.

Privacyverklaring Dag van de Mantelzorg

Uw privacy wordt beschermd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze verordening is ook van toepassing op de gemeente Goes.  De aan de gemeente verstrekte persoonsgegevens worden alleen voor dit doel (Dag van de Mantelzorg) verwerkt en niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is. Bent u er niet zeker van dat u de persoonsgegevens van de mantelzorger mag verstrekken, vraag dan vooraf toestemming aan de betrokkene. Wij gaan er immers vanuit dat deze met toestemming aan ons verstrekt zijn voor dit doel.

Te downloaden: