HOME  |  In de gemeente  |  Buurtauto

Buurtauto

De gemeente Goes ziet de voordelen op het gebied van milieu, ruimte en veiligheid en spant zich daarom in voor meer buurtauto’s in Goes. Samen met Wheels4all speurt de gemeente naar uitbreidingen van de mogelijkheden van deelautogebruik. Wheels4all is een landelijke organisatie om het gedeeld autogebruik efficiënt en gebruiksvriendelijk te organiseren.

Momenteel rijden er twee buurtauto’s in Goes. Deze zijn gestationeerd in de Wagnerlaan en de Jasmijnstraat. Deze auto’s zijn volop en naar tevredenheid in gebruik.

Wat is een buurtauto?

Bij een buurtauto betaalt u alleen wanneer u rijdt. Op basis van een abonnement van € 5 of € 10 per maand bent u lid. Daarnaast betaalt u per uur en per kilometer. Naar afschrijving, onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting heeft u geen omkijken: wel de lusten, niet de vaste lasten! Algemene informatie over de buurtauto krijgt u via Wheels4all via 0228 514824 of www.wheels4all.nl. De contactpersoon voor Zuidwest Nederland is Marco Ouwerkerk, u kunt hem bellen op het nummer (06) 51201828.