HOME  |  In de gemeente  |  Bespaarhuis

Bespaarhuis

Een duurzame woning heeft veel minder energie nodig om toch comfortabel en warm te zijn. Wie investeert in energiezuinig wonen vergroot wooncomfort, bespaart energiekosten én is klaar voor de toekomst.

In het Bespaarhuis kunt u vragen stellen

Wat kunt u doen en wat kost dat dan? Is uw huis geschikt voor andere warmtebronnen, is het de moeite waard om zonnepanelen aan te schaffen en welke subsidies zijn er?

In het Bespaarhuis krijgt u antwoorden

Dit initiatief van de gemeente helpt met vrijblijvende informatie en advies dat past bij úw woning, úw situatie en úw budget. Hier ziet u hoe duurzame oplossingen voor isolatie, energieopwekking en verwarming er in het echt uit zien.

Openingstijden

Op dit moment is het Bespaarhuis open op afspraak op dinsdagen tussen 15.00 en 21.00 uur.

De afspraak geldt voor maximaal twee personen. Tijdens uw bezoek vragen wij u om 1,5 meter afstand te houden en een mondmasker te dragen. Als u klachten heeft op de dag van de afspraak maakt u een nieuwe afspraak.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken via onderstaande knop. U maakt een afspraak voor 1 persoon, als u iemand wilt meenemen dan kan dat, maar u hoeft dat niet in de afspraak aan te geven. 

Klik hieronder en maak uw afspraak. 

Start maken van een afspraak


 

Adres

U vindt het Bespaarhuis aan de Lijnbaan 14 in Goes.

Meer weten?

Informatie en advies vindt u online bij het duurzaam bouwloket. Meer over duurzaamheid in Goes en ons klimaatprogramma vindt u op de pagina over klimaat in de gemeente.