HOME  |  In de gemeente  |  Aria

Aria

ARIA-Goes dorps wonen in een stad!

Aria

De nieuwe wijk ARIA-Goes ten zuiden van Ouverture en Overzuid krijgt de sfeer van een Zeeuws dorp. De ontwerpers hebben verschillende dorpen op Zuid-Beveland bezocht en zich laten inspireren door wat zij daar zagen.

Karakteristiek

In ARIA-Goes zullen we dan ook slingerende straatjes en een centraal marktveld met een vate (zoals in Kloetinge) vinden. Het nieuwe 'dorp' sluit mooi aan bij de fraaie boerderij Hof Welgelegen. Het karakteristieke oude Pykeswegje krijgt een tweede leven als hoofdstraat van de wijk en zal ten westen van de boerderij iets weg hebben van de Dorpsstraat in Wemeldinge. De bochtige straten hebben het voordeel dat ze snelheidsremmend werken voor het autoverkeer en ook in ruimtelijk opzicht zijn ze waardevol, omdat ze het blikveld veranderen. Op zichtplekken krijgen de huizen markante gevels.

FRA-ABC 

Aannemingsbedrijf Fraanje bouwt in ARIA-Goes ongeveer 350 woningen in alle soorten en prijsklassen: korte rijtjes, halfvrijstaande en vrijstaande huizen en enkele kleine appartementencomplexen. De prijzen variëren van € 180.000,- tot € 550.000,-. Daarnaast geeft de gemeente 10 vrije kavels uit. FRA-ABC heeft in dit plan ook ruimte gereserveerd voor diverse voorzieningen en bedrijven.

Bouwkavels Aria

Alle bouwkavels in fase I Aria van de gemeente Goes zijn op dit moment verkocht of gereserveerd. In de 2e fase van het bouwplan is er nog 1 bouwkavel van 654 m2 aan de Contrabasweg beschikbaar. De grondprijs voor deze kavel bedraagt € 333,- p/m2 inclusief BTW (prijspeil 2020). De gemeentelijke bouwkavel in Aria kan ook in erfpacht worden aangeboden. 

Meer informatie?

Informatie over de vrije kavels kunt u opvragen bij Pieter Wielhouwer, tel.: (0113) 24 99 51, p.wielhouwer@goes.nl of Y. Pronk (0113) 249 954 y.pronk@goes.nl

Informatie over de te bouwen woningen en verkoopinformatie kunt u opvragen bij aannemingsbedrijf Fraanje, Wieland Zwemer tel.: (0113) 61 55 78, w.zwemer@fraanje.com

Verkoopcentrum ARIA-Goes
Hof Welgelegen
Pykeswegje 3, 4462 PC GOES
Tel.: (0113) 21 53 11
Email: info@aria-goes.nl
Website: www.aria-goes.nl