HOME  |  In de gemeente  |  Actueel - Afsluiting Pasteurstraat, Heemskerkstraat en Naereboutstraat

Actueel - Afsluiting Pasteurstraat, Heemskerkstraat en Naereboutstraat

Datum publicatie 13-11-2020

Wegens beschadigd straatwerk worden de Pasteur-, Naerebout- en de Heemskerkstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Als gevolg van de bouwwerkzaamheden is het straatwerk dermate beschadigd dat de veiligheid voor de weggebruikers niet langer garandeerd is. Om die reden is besloten om de drie straten gedurende de bouw af te sluiten voor het doorgaande verkeer. Alleen het bouwverkeer en de bevoorrading van de nog in aanbouw zijnde Lidl zal doorgang krijgen. Voor de bewoners van de Zuidvlietstraat worden de paaltjes op de kruising Heemskerstraat/Zuidvlietstraat weggehaald zodat zij hun woning kunnen bereiken via de route Marconistraat – Lorentzstraat – Zuidvlietstraat.

Parkeren

Voor bewoners van de Heemskerkstraat blijft het mogelijk om de auto voor de deur te parkeren. Uw woning zal te allen tijde te voet bereikbaar zijn. De bedoeling is om de straten vanaf maandag 16 november tot eind 2021 af te sluiten. Als de bouwwerkzaamheden achter de rug zijn, gaan we de riolering vernieuwen en de straten herinrichten en kunnen de straten weer open voor alle verkeer.

Tot eind 2021 wordt het verkeer zoveel mogelijk via de Marconistraat omgeleid. Hiervoor wordt extra bebording geplaatst.

Ga hier terug naar de pagina Goes-West