HOME  |  In de gemeente  |  25 september: Inzoomen op klimaat, komt u ook?

25 september: Inzoomen op klimaat, komt u ook?

Op 25 september zoomen we in op het klimaat. Tijdens een inspirerende en interactieve avond leert u over klimaatverandering en wat we zelf kunnen doen om hiermee om te gaan.

Klimaatverandering lijkt misschien een ver-van-mijn-bed-show, maar niets is minder waar, we merken het allemaal. In de zomer schiet de thermometer omhoog en de regenbuien zijn steeds extremer. Misschien heeft u weleens natte voeten gehad, of heeft u juist de ventilator weer van zolder geplukt.

25 september

Tijdens een lezing leert u alle ins en outs over klimaat. Helga van Leur, oud-weervrouw van RTL, legt uit wat er om ons heen verandert en waarom dit gebeurt.

Hierna gaat u samen met Helga van Leur, een panel van bestuurders en deskundigen, inwoners en andere bezoekers in gesprek over het veranderende weer. Samen denken we na over wat we zelf kunnen doen om natte voeten te voorkomen. Misschien heeft u zelf nog een goede klimaat-tip, alle b-tjes helpen!

Het panel bestaat uit: wethouder Loes Meeuwisse, directeur RWS Maarten Sas, gedeputeerde Anita Pijpelink en Helga van Leur.

Programma

19.30 - 20.00 uur

Inloop met koffie en thee

20.00 - 21.30 uur

Programma in de zaal

21.30 – 22.30 uur

Klimaatmarkt en drankje in de foyer

Klimaatmarkt, wat kunt u zelf doen?

Na het programma in de zaal bent u van harte welkom in de foyer, waar u naast een lekker drankje ook veel informatie kunt vinden. U vindt hier alles over o.a. het isoleren van uw huis en het vergroenen van uw tuin. Ook voor kinderen vanaf 11 jaar is deze avond leuk en leerzaam!

Aanmelden

Toegang is gratis, u kunt zich aanmelden via de knop hieronder. Eén ingevuld formulier is geldig voor één bezoeker. Komt u met meerdere personen? Graag per persoon aanmelden. Vol = vol.

Meld u hier aan