Herinrichting Binnenhof te Kloetinge

In week 14 start Gebr. Moerland BV uit Sint-Annaland met de uitvoering van de werkzaamheden voor de herinrichting van Binnenhof in Kloetinge. Hierbij worden alle rioleringen en verhardingen vernieuwd.

De omwonenden van Binnenhof Kloetinge zijn vooraf geïnformeerd over de wijzigingen in de straat en hebben via de website goespraatmee.nl meegedacht over de nieuwe inrichting van de straat.

Werkzaamheden

De riolering wordt vervangen en de rijbaan en stoepen worden opnieuw bestraat. Verder worden groenvlakken opnieuw ingericht. Vooraf heeft DNWG een groot deel van de kabels en leidingen vervangen.

Planning

De werkzaamheden zijn opgedeeld in drie werkfases. Deze worden achter elkaar uitgevoerd waarbij de kruisingen met de J.Q.C. Lenshoekstraat zo kort mogelijk worden afgesloten. De planning is als volgt:

Fase 1 4 april tot en met 29 april 2022 kruising J.Q.C. Lenshoekstraat - Binnenhof 33
Fase 2 25 april tot en met 20 mei Binnenhof 37 tot en met Binnenhof 7
Fase 3 16 mei tot en met 10 juni Binnenhof 5 tot en met Kruising J.Q.C. Lenshoekstraat

Bereikbaarheid

Per fase worden werkvakken afgesloten met een verkeersafzetting voor al het rijdend verkeer, zodat de werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Het verkeer wordt omgeleid. Woningen blijven te voet bereikbaar. 

Vragen

De uitvoering is in handen van de heer Anko den Engelsman. Tijdens kantooruren is hij bereikbaar via 06-54975982 of  info@moerlandbv.nl 

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij toezichthouder W. Wijga vanuit de gemeente. Hij is bereikbaar via 06-10097501

We streven ernaar overlast zoveel mogelijk te beperken en vragen om uw begrip voor de uit te voeren werkzaamheden.