Gratis parkeren

Op verschillende plaatsen in Goes kunt u uw auto gratis parkeren, de hele dag. In de zones waar betaald parkeren geldt, parkeert u gratis op zon- en feestdagen. En op bepaalde tijden. Dit geldt niet voor Parkeergarage Centrum.

Stationspark

Dit gratis parkeerterrein vindt u aan de zuidkant van het NS station. Het is bereikbaar via de A. Fokkerstraat of Fruitlaan (Goes-Zuid). Neem de afslag Stationspark. Borden wijzen u de route. Vanaf dit terrein loopt u in ongeveer 10 minuten naar de binnenstad. 

Sportpark Het Schenge

Aan het Geldeloozepad vindt u het gratis parkeerterrein bij Sportpark Het Schenge. U bereikt dit terrein via de Westhavendijk, komend vanaf de Ringbaan. Neem daarna de eerste afslag links. U ziet het parkeerterrein dan vrij snel aan uw rechterkant. Binnen 10 minuten loopt u vanaf hier naar de binnenstad. 

Zon- en feestdagen

Op zon- en feestdagen geldt gratis parkeren in de gemeente Goes. Parkeer wél in de parkeervakken. In de parkeergarage betaalt u op deze dagen een aangepast bedrag.

De feestdagen voor 2023 zijn: 1 januari, tweede paasdag, Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag  en eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december). In Parkeergarage Centrum betaalt u op deze dagen een lager bedrag, van 1 euro per keer.