Gonneke de Boe

Gonneke de Boe

Partij voor Goes

 Adres

 Oosthavendijk 33
 4475 AA Wilhelminadorp 

 Nevenfuncties
  •  Gastouder bij Gastouderbureau ViaViela  
  •  Adviseur Belangenvereniging Wilhelminadorp

'Politiek is er met de paplepel ingegoten, maar ik probeer er een eigen draai aan te geven'

Wilhelminadorp

Mijn naam is Gonneke de Boer-Hoogerland. Ik ben in 1974 in Goes geboren, maar opgegroeid in Wilhelminadorp. Daar woon ik nog steeds. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en ben vier dagen in de week gastouder bij Via Viela. Dat doe ik in mijn eigen huis. In mijn vrije tijd speel ik trompet bij de 'Pink Panthers', een dweilband uit Goes. Daarnaast help ik af en toe bij het hockeyteam van mijn dochter. Verder ben ik ook bezig in Wilhelminadorp. Ik zit in het bestuur van Stichting het Wilhelminahuis en als het nodig is, adviseer ik de Belangenvereniging Wilhelminadorp. Ook help ik ongeveer één keer per maand met de organisatie van een kinderactiviteit in het dorp.

Thema's

Partij voor Goes kiest ervoor om niet te werken met thema's. Onze partij vindt dat alles de aandacht moet hebben. Als iedereen van veel zaken afweet, nemen we betere beslissingen. 

Belangrijk

Goes is een mooie stad met wel 156 oude kunstwerken. Denk bijvoorbeeld aan het Stadhuis op de Grote Markt en ‘t Beest op de Beestenmarkt. Ook de Pomp op de Beestenmarkt en de Stenen Brug over de Veste zijn oude kunstwerken. Goed onderhoud hiervan vindt Partij voor Goes erg belangrijk. Daarnaast vinden wij als partij de rol van de jongerenraad in onze gemeente belangrijk. Zij proberen jongeren te interesseren voor activiteiten in dorpen en wijken. Het doel hiervan is voorkomen dat jonge mensen in de criminaliteit terechtkomen. 

Sporten

In de gemeente Goes zijn veel sport- en verenigingsactiviteiten. Sporten en bewegen is goed voor lichaam en geest. Wij zijn dan ook voorstander van het Kindpakket. Dit idee is er voor ouders die geen geld hebben om hun kind lid te laten zijn van een vereniging. Zij krijgen hiervoor ondersteuning.