Route

Gemeentearchief
HOME  |  Contact  |  Route

Route


Grotere kaart weergeven


Met de auto

Vanaf de A58 Bergen op Zoom-Vlissingen neemt u de afslag Goes-Zierikzee. Volg deze weg tot de verkeerslichten. Daar rechts afslaan richting Goes-Centrum. Neem bij de eerste rotonde de 2e afslag (naar de Middelburgsestraat). Op de rotonde aan de Piet Heinstraat de eerste afslag naar de M.A. de Ruijterlaan. Aan de rechterkant ziet u het stadskantoor van Goes, waar het gemeentearchief een onderdeel van is. Voorbij het kantoor slaat u twee keer rechts af en u komt dan op het parkeerterrein Hollandiaplein, dat naast het stadskantoor is gelegen.

Uit de richting Zierikzee vanaf de Deltaweg (N256) gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Goes. Neem bij de eerste rotonde de 2e afslag naar de Middelburgsestraat. Op de rotonde aan de Piet Heinstraat de eerste afslag naar de M.A. de Ruijterlaan. Aan de rechterkant ziet u het stadskantoor.


Openbaar vervoer

Vanaf het station Goes loopt u in enkele minuten naar het Stadskantoor. Elk half uur arriveert in Goes een trein uit de richting Bergen op Zoom/Roosendaal of uit de richting Middelburg/Vlissingen.


Parkeren

Op de wegen naar het centrum vindt u borden P-route met een nadere aanduiding over de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Het Hollandiaplein is het dichtst bij het Stadskantoor. Op het Hollandiaplein geldt betaald parkeren. 

U kunt gratis parkeren bij:

- P + R terrein bij het station

- Parkeerterrein Stationspark


U kunt verder betaald parkeren bij:

- Hollandiaplein

- M.A. de Ruijterlaan

- Hoek M.A. de Ruijterlaan / Piet Heinstraat

- Marconistraat

- Parkeergarage Stadspoort

- Parkeergarage Centrum (Westwal/Kolveniershof/Bleekveld)