Exposities Stadskantoor

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor

Exposities Stadskantoor

In de hal van het Stadskantoor is elke maand een nieuwe expositie. Dat kan een tentoonstelling over de geschiedenis van Goes zijn, een maatschappelijk thema of kunst van inwoners van Goes. Naar Agenda

In oktober en november is dat een expositie die door het Gemeentearchief samengesteld is. Na afloop worden deze veelal opgenomen in ons Digitaal museum.


Zelf exposeren?


Wilt u exposeren in onze hal, neemt u dan contact op met mw. W.H. van Meegen, expositiegemeentearchief@goes.nl.


Voor uw expositie kunt u gebruik maken van panelen, wissellijsten en vitrines. In totaal zijn er 10 panelen van 1.75 b x 1.62 h (waarvan 2 dubbele aan één zijde te gebruiken en 3 enkele tweezijdig te gebruiken). (Afhankelijk van de grootte van de werken, is er ruimte voor 20 werken.) De wissellijsten zijn 50 x 60 cm. Twee lage vitrines en een hoge zijn beschikbaar.


Voorwaarden
 

Aan het exposeren worden voorwaarden gesteld: zo mogen de exposities niet racistisch, discriminerend, zedenkwetsend zijn of politieke/religieuze gevoelens kwetsen. Bekijk het reglement.

In de Agenda kunt u zien welke maanden al gereserveerd zijn. Het tentoonstellen van objecten is eventueel wel mogelijk in de gereserveerde periodes.