2020.01 Ron Westerweel

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor  |  Agenda  |  2020.01 Ron Westerweel

2020.01 Ron Westerweel

Dit item is verlopen op 03-02-2020.

Januari 2020 - Ron Westerweel - schilderijen

Ron Westerweel woont sinds enige tijd weer in zijn geboortestad Goes. Hij was huisarts in Amersfoort en vervolgens medisch adviseur letselschade. Tijdens zijn studie heeft hij geschilderd, waarna pas in 2016 de draad weer werd opgepakt met eerst een schildercursus en de nodige zelfstudie.
 


Hem aansprekende onderwerpen worden met acryl, wateroplosbare olieverf of pastelkrijt realistisch verbeeld. Kenmerkend zijn de diversiteit in onderwerpkeuze, kleuren, sfeer, een verhaal, de emotie en af en toe een humoristische twist. Stadsgezichten, portretten, bijzondere gebouwen en natuur.  De locaties variëren van Zeeland tot o.a. Gran Canaria. De portretten van een fraaie dame tot een zielige dakloze.

In 2018 was zijn eerste expositie bij een ‘open tuin’ in Goes, waarna in 2019 deelname aan de kunstroutes in Wemeldinge resp. Zoutelande en aan ‘Veste Verlicht’. Na deze expositie in april waarschijnlijk bij Art Eindhoven en vervolgens in de loop van 2020 nog op een of twee plaatsen in het land.

 

Exposities

In 2018 was zijn eerste expositie bij een ‘open tuin’ in Goes, waarna in 2019 deelname aan de kunstroutes in Wemeldinge resp. Zoutelande en aan ‘de Veste Verlicht’ in Goes. In januari 2020 de gehele maand in de publiekshal van het Stadskantoor in Goes. 

  

                                   


Email      info@ronwesterweel.nl

Website www.ronwesterweel.nl