2019.04 Cursisten Ginny Rentmeester

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor  |  Agenda  |  2019.04 Cursisten Ginny Rentmeester

2019.04 Cursisten Ginny Rentmeester

Dit item is verlopen op 01-05-2019.

April 2019 - Cursisten Atelier in-perspectief Ginny Rentmeester


Atelier in-perspectief is een plaats waar je onder begeleiding leert kijken. Dit klinkt simpel? Maar objectief kijken naar kleuren, vormen en gelaagdheid is één van de moeilijkste maar ook mooiste kwaliteiten die je kunt ontwikkelen. Je verwondering voor detail en kleurenspel groeit.



Daarnaast is je eigen handschrift en stijl uniek en helemaal van jou. In de lessen ‘Kunst in-perspectief’ wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Met subtiele tips en ruimte voor het ontdekken krijg je tijdens de lessen feedback. Regelmatig bezoeken we een atelier of expositie om samen te kijken en te leren.

Tijdens ‘Masterclass in-perspectief’ wordt de techniek juist uitgelicht en leren we diverse materialen en gereedschappen te gebruiken met een bekend schilderij als uitgangspunt.
 


Creativiteit is een gave die iedereen in zich heeft en waar je zoveel plezier aan kunt beleven. Geïnspireerd door diverse kunstenaars door het jaar heen hebben de cursisten aan de schilderijen gewerkt. De geëxposeerde werken zijn dan ook met veel liefde en plezier gemaakt!


Ginny Rentmeester

Atelier in-perspectief
www.in-perspectief.com