2014-5 Diana Stevens

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor  |  Agenda  |  2014-5 Diana Stevens

2014-5 Diana Stevens

Dit item is verlopen op 29-05-2014.

Elementen van het landschap zijn te zien op deze expositie van beeldend kunstenares Diana Stevens met het thema Waterlijnen.

Het werk van Diana Stevens volgt de schaduwen en ritmen van aarde en water. Wind, golven en weersinvloeden geven het vluchtig beeld. Schaduwen zijn symbool voor bezinning, inkeer en inspiratie met de ruimte en tijd. Zon, wind en water bepalen de schaduwwerking. Het vluchtige beeld bevroren.

 

Andere thema’s zijn: mens als persoonlijkheid en in beweging, natuur in haar puurste vorm, schilderijen met sterke contrasten in kleur, licht en schaduw, Arizona, waterspiegelingen, naakt, stillevens en portretten,  en trappen. Vastgelegd in olieverf op linnen van meestal smal formaat: 30 x 100 cm. Alle werken zijn unica.

Diana geeft begeleiding aan een groep Kunstzinnige Vorming Noord‑Beveland in tekenen en schilderen in Geersdijk.

 

 

Opleiding

In 1997 is Diana geslaagd aan de Kunstacademie te St. Niklaas voor de Hogere Graad in Schilderen en Kunstgeschiedenis, in 1999 voor de Specialisatie Graad in Schilderen en Kunstgeschiedenis met als bijvak Beeldhouwen.

 

Exposities

Zij exposeerde in Galerie Hannelore Meyaard in Vlissingen, in groepsexposities van Stichting Centrum beeldende Kunsten, CBK  en Stichting Grote Kerk Veere en Goes. Ook deed zij mee aan 'Kleintje Kunst' van de Kunstuitleen in Goes. Op de Kunstroute van Borsele en Wemeldinge was haar werk ook te zien. Daarnaast op verschillende plaatsen in Nederland en Belgie en op kunstmarkten.

 

 

GENIET VAN MIJN  EXPOSITIE EN GRAAG TOT ZIENS !

 

Diana Stevens

V. Tilburghstraat 39

4438 AJ Driewegen

0113  655620

E‑MAIL: dacstevens@hetnet.nl

www.cbkzeeland.nl