2014-12 Cliënten ACO

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor  |  Agenda  |  2014-12 Cliënten ACO

2014-12 Cliënten ACO

Dit item is verlopen op 30-12-2014.

 

 

Schilderen is een uitdaging!

 

Tentoonstelling van een enthousiaste teken- en schildergroep die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden en de mogelijkheid te krijgen iets van hun kunsten te laten zien. 

De groepstentoonstelling biedt een overzicht aan werken in zowel realistische als abstracte stijl, afhankelijk van de opdracht die aan de deelnemers gegeven was en afhankelijk van de voorkeur en stijl van de deelnemer.

Het gaat om mensen die met veel geduld en doorzettingsvermogen hun mogelijkheden leren op het gebied van tekenen en schilderen en hun creatieve expressie ontdekken. Ook al doende leren accepteren dat het nu anders gaat dan voordat ze geconfronteerd werden met een beperking. Maar wel met gezelligheid en saamhorigheid binnen de groep waar men steun en herkenning vindt.

De deelnemers van deze tentoonstelling zijn cliënten van het ACO aan de Valckeslotlaan te Goes. Het Activiteiten Centrum ACO is een onderdeel van Gors en biedt dagbesteding en trainingen aan mensen met een lichamelijke beperking, met het accent op mensen met een niet-aangeboren hersenaandoening (NAH).