2013-3 365 dagen Zeeuwse Missjes

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor  |  Agenda  |  2013-3 365 dagen Zeeuwse Missjes

2013-3 365 dagen Zeeuwse Missjes

Dit item is verlopen op 02-04-2013.

 


Op de website www.365dagenproject.nl stellen mensen zich ten doel elke dag een foto te maken, iets te schrijven, knutselen of schilderen. Bijvoorbeeld: 365 zonsondergangen. Een paar dagen van dit project van de ‘Zeeuwse Missjes’ van grafisch ontwerpbureau Illigraphics uit Goes wordt tentoongesteld.  

365dagen en de Zeeuwse MIssjes

Een aantal dagen van het 365dageproject van de Zeeuwse Missjes Ilse Ars-Witmer en Liesbeth de Koning  zijn in de maand maart te zien in de publieksruimte van het Stadskantoor. Voortvloeiend uit het project zijn er ook andere ontwerpen van de Zeeuwse Missjes ontstaan, enkele hiervan sieren deze maand de wanden van het Stadskantoor.

Meer informatie en verkoopadressen van het werk van Ilse Ars-Witmer en Liesbeth de Koning vindt u op: www.illigraphics.nl

Over het 365dagenproject

Een 365-dagen-project is een doel dat mensen zichzelf stellen: om een jaar lang, elke dag een foto te maken. Of iets te schrijven, te knutselen of te schilderen. Op www.365dagenproject.nl kunnen mensen bloggen over hun project. Enkele voorbeelden zijn: 365 zonsopgangen, elke dag een wasknijper-kunstwerkje, een foto van een kopje thee, met een hartje op de foto of dagelijks een mooie tekst.

Naast Illigraphics met de Zeeuwse Missjes zijn nog twee bloggers op de site actief die (oorspronkelijk) uit Goes komen:

  • Maartje Verspui, zij blogt over haar leven in Frankrijk
  • Nathalie Koert, 365 dagen Vis

De website bestaat iets meer dan een jaar, er zijn nu 12 personen die hun 365dagenproject hebben afgerond.