2011-1 Joke van Dijk-Altena

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor  |  Agenda  |  2011-1 Joke van Dijk-Altena

2011-1 Joke van Dijk-Altena

Dit item is verlopen op 29-11-2011.

Mijn naam is Joke van Dijk-Altena en ben woonachtig in de Gemeente Goes.

 

In mei 2006 ben ik uitgenodigd voor één week naar een workshop in Ootmarsum te komen om te schilderen.

Het was op aandrang van mijn zuster, die al 25 jaar de schilderkunst beoefent en al twee maal naar Ootmarsum was geweest, waar je onder professionele begeleiding veel kunt leren.

Zelf had ik nog nooit geschilderd en dacht eigenlijk dat het niets voor mij was. Maar zij geloofde in mij omdat het schilderen en het creatief bezig zijn in de genen van onze familie zit. Mijn vader schilderde ook en met succes.

Het werd voor mij een hele leuke en leerzame week, degene die de workshop organiseerde en aan veel kunstenaars les heeft gegeven kon niet over mijn eerste, bij hem gemaakte werkstuk uit, mede omdat ik nooit geschilderd had.

Na die week in Ootmarsum ben ik ook erg enthousiast geworden en schilderen is ook “mijn ding” geworden. Ik werk hoofdzakelijk met olieverf.

Het zijn voornamelijk landelijke en klassieke afbeeldingen die, naar ik meen, ook heel goed tot hun recht komen, zowel in een modern als klassiek interieur.

Ik heb al verschillende keren een expositie gehouden en veel van mijn werkstukken verkocht en daar ben ik heel trots op.

Mede omdat het voornamelijk ook mijn hobby is zijn de prijzen van de schilderijen betaalbaar gehouden, ze variëren van € 75,-- tot en met € 250,--.

Ik wens U heel veel kijkplezier en hoop op een reactie van U.

 

 

 

Joke van Dijk-Altena.