2010-2-3 Felice Buonadonna

Gemeentearchief
HOME  |  Exposities Stadskantoor  |  Agenda  |  2010-2-3 Felice Buonadonna

2010-2-3 Felice Buonadonna

Dit item is verlopen op 12-09-2011.

Felice Buonadonna

 

De eerste keer dat ik hier voet aan wal zette was op een winterse zondag ongeveer tien jaar geleden. Het was koud  en een mistige deken wikkelde zich om me heen. Ik heb nog een levendige herinnering aan het moment waarop ik de snelweg van Rotterdam verliet om me op de wegen van deze regio te begeven. Bij de blik op dit landschap dat plotseling veranderde, veranderde ook ik ... van me wat ongemakkelijk voelend tot een fantastische haast kinderlijke verbazing, die me overviel. Komend uit een genereus en beschermend land waar het landschap zeer begrensd is, waar de bergen je beschermen en de zee zich voor je opent... had ik die dag het surrealistische gevoel dat tussen land, water en lucht er niks is wat het landschap omlijnt waar jij de ruimte niet opvult, sterker nog, jij bevindt je in het midden van ruimte, maakt zelfs de ruimte........

 

Ik kom uit Pozzuoli (Napels), Italië, geboren 24-05-1966 en woon sinds 2005 in Zeeland, Goes, samen met vrouw en dochter. De afgelopen jaren ben ik werkzaam als professioneel fotograaf en heb ik me in het Zeeuwse weten te wortelen. Drie jaar lang heb ik ondermeer samengewerkt met Wegenerkranten, waarbij ik op het gebied van de fotojournalistiek diverse edities voor hen heb verzorgd; in 2006 heb ik hierbij de WHK Stimuleringsprijs gewonnen op landelijk niveau.

 

Tevens exposeerde ik in datzelfde jaar voor de eerste keer in de Kleine Toren, Baarland, met als thema In het licht van Zeeland..., een collectie van mijn werk die met positieve reacties is ontvangen en op goede verkoopresultaten mocht rekenen.

Dezelfde collectie is daarom begin 2007 in het gemeen- tehuis in Kapelle nogmaals getoond.

 Ik ben vooral actief op het gebied van bedrijfsreportages in en buiten de regio, maar…… velerlei facetten van de fotografie boeien mij… van architectuur tot portret, van sport tot entertainment.

Uw ideeën worden dan ook op verrassende wijze door mij vastgelegd, waarbij uw wensen centraal staan. Stap in in de wereld van Felice Buonadonna Photographer en laat ook u zich inspireren!

 

 

 

www.felicebuonadonna.com

 

e-mail fb@felicebuonadonna.com