Fiets kwijt?

Bent u uw fiets kwijtgeraakt in de gemeente Goes? Kijkt u dan eerst of uw fiets bij de Algemene Fiets Afhandel Centrale (AFAC) staat.

Fiets kwijt? Check de AFAC!

Misschien staat uw fiets bij de Algemene Fiets Afhandel Centrale (AFAC). De AFAC maakt een foto van alle binnengekomen fietsen. Binnen 24 uur staan deze foto’s op de website www.goes.nl/afac.

Op de website staan, behalve de foto, ook een aantal kenmerken van de fiets, zoals merk en framenummer. Verder geeft de site informatie over de vindplaats en over de datum waarop de fiets is gevonden. Eigenaren kunnen zo snel zien of hun fiets bij de AFAC staat of niet.

Regelmatig verwijdert de gemeente Goes 'weesfietsen' en fietswrakken. Weesfietsen zijn fietsen die ergens onbeheerd staan. Deze fietsen slaat de gemeente op bij de AFAC. Ook fout gestalde fietsen en fietsen die door de politie zijn gevonden, worden hier naartoe gebracht.

Meer informatie over de AFAC, het adres en de openingstijden vindt u op de website www.goes.nl/afac. Ook leest u hier hoe u uw fiets weer terug krijgt.