Eindbazen FIFA-toernooi

Op vrijdag 31 december 2021 is er voor de Zeeuwse jongeren een online FIFA-toernooi georganiseerd.

Het FIFA-toernooi is in een initiatief van de KNVB in samenwerking met We Play E-sports en Emense. De gemeente Goes steunt dit initiatief.  Een influencer zal de host zijn tijdens de livestream en geeft commentaar op de gameplay van de deelnemer die hij op dat moment bekijkt tijdens de finale. Daarnaast wordt het toernooi begeleidt door twee eventmanagers. 

Het online FIFA-toernooi vindt plaats op oudejaarsdag van 11:30 – 15:00 uur. De finale is van 19:00 – 20:00 uur. Het toernooi heeft een speciale Goese poule, waar deelnemers zich voor aan kunnen melden. Tijdens dit online FIFA-toernooi is er een prijs te winnen: de contributie van 1 jaar Goese sportclub, sportvereniging of sportschool met een maximum van € 250 óf sportkleding / -attributen van een Goese winkel ter waarde van € 150!

Extra informatie voor de deelnemers

Inchecken voor het toernooi kan op 31 december vanaf 11.00 uur. Voor deze tijd zie je het event nog niet. De eerste game start om 11.30 uur. 

Voorwaarden FIFA-toernooi

In principe mag elke jongere deelnemen aan het toernooi. Een deelnemer buiten de Bevelandse gemeenten komt niet in aanmerking voor de prijs, maar mag wel meedoen. 

Als de site aangeeft dat je ouder dan 13 jaar moet zijn voor deelname, vul dan een ander jaartal in. Vraag wel eerst toestemming aan je ouders / verzorgers hiervoor.

Aanmelden

Bekijk hier de toernooiwebsite