Easther Houmes

Easther Houmes

Partij

  • CDA

Nevenfunctie(s)

  • Communicatie ondersteuning statenlidnu.nl
  • Medewerker Steunfractie CDA Zeeland
  • Online specialist Tweede Kamerlid J. van den Berg

Persoonlijke quote

'Purba bo suerte' (Beproef je geluk)

Stage

Vanuit een gevoel dat ik meer wil doen voor de samenleving ben ik betrokken geraakt bij de politiek. Na een stage bij de Provinciale CDA Statenfractie Zeeland was ik om. Het gesprek met elkaar, de rush om uw motie of amendement tot een succes te maken: het sprak mij aan.

Lokaal geluid

Inmiddels ben ik werkzaam voor CDA Zeeland, betrokken bij beroepsvereniging Statenlidnu en denk ik met Kamerlid Joba van den Berg mee over communicatie. In de raad wil ik een echt lokaal geluid laten horen, met de voordelen van een grote moederpartij. We bereiken dan gewoon meer. In Zeeland zijn we evenwichtig en genuanceerd. Met iets meer pit vanaf mijn kant laat ik een fris christendemocratisch geluid in de raad horen.

Megga Fit

In de politiek hebben we weinig vrije tijd, maar ik ben doordeweeks regelmatig te vinden op sportpark ’t Schenge bij Megga Fit. In het weekend vindt u mij op een terras of op café, gewoon op de Grote Markt. Ik bezoek graag een festival (van Reverze tot aan Graspop) en heb een groot hart voor dieren.

Vragen

Ik sta volledig achter 'minder in de raad, meer op straat'. Ik kom graag in contact met iedere Goesenaar, stichting, vereniging of bedrijf. Heeft u vragen? Spreek mij aan of DM mij via social media.