Denkt u mee over het verduurzamen van gebouwen?

Het ‘geven van het goede voorbeeld’ in het klimaatprogramma is één van de drie hoofdsporen waarop Goes haar duurzame doelen wil bereiken. Het verduurzamen van de eigen gemeentelijke gebouwen vinden we daarbij belangrijk. Denkt u met ons mee?

Als we kijken naar de vastgestelde ambitie (in 2035 alle gemeentelijke gebouwen verduurzaamd), zijn de kosten hoog en is het vraagstuk complex. De gemeente stelt zich graag open voor adviezen van inwoners.

We zoeken, naast afgevaardigden van belangenorganisaties, ook inwoners die persoonlijk of beroepsmatig warm lopen voor dit belangrijke maatschappelijke onderwerp. ‘Duurzaamheidsfans’ maar ook kritische organisaties en individuen die in een klankbordgroep met ons ambities nader willen onderzoeken en de functie van adviseur willen vervullen.

Bent u óf kent u iemand die mee wil denken en ons in een nieuw te vormen klankbordgroep wil adviseren over hoe wij, op weg naar een energieneutrale gemeente, kunnen toewerken naar een energieneutrale gebouwenvooraad?  Laat het ons weten! 

Kijk op deze pagina voor alle informatie en hoe u kunt meepraten.