Chantal Peereboom

Chantal Peereboom

Partij

  • VVD

Nevenfunctie(s)

  • Financieel administratief medewerker Hotel en Congrescentrum De Zeeuwse Stromen

Persoonlijke quote

'Gedreven, enthousiast, nauwkeurig en creatief met een passie voor kunst en cultuur'

Bloemenbuurt

Mijn naam is Chantal Peereboom. Ik woon samen met mijn zoontje Daan in Goes-Oost, in de mooie sfeervolle Bloemenbuurt. Ik ben op mijn zevende van Yerseke naar de gemeente Goes verhuisd. Daar werk en woon ik met veel plezier.

FunFest

Binnen de Goese VVD ben ik sinds 2013 steunfractielid en sinds 2018 raadslid. Hiernaast werk ik bij Hotel de Zeeuwse Stromen in Renesse. Daar houd ik me met veel plezier bezig met de financiën. Verder werk ik als event manager bij Stichting FunFest. Het is een enthousiaste organisatie die evenementen organiseert op het gebied van kunst, cultuur, muziek en theater. Lokale artiesten en kunstenaars staan bij ons op de voorgrond.

Citymarketing

Als raadslid houd ik me bezig met de thema's Veiligheid, Binnenstad, Cultuur, Recreatie en Sociaal Domein. Ik vind het belangrijk dat ondernemers de mogelijkheid krijgen om te ondernemen. Citymarketing en evenementen blijven aanmoedigen en daarbij actief jongeren betrekken, zijn in mijn ogen belangrijk. De Goese binnenstad is het visitekaartje van de stad. Daar hoort een veilige omgeving voor onze inwoners en bezoekers bij. Straathandel en drugsoverlast moeten we dus aanpakken.