HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Jong, Goes en Corona: wat vind jij?

Jong, Goes en Corona: wat vind jij?

2020 is een vreemd jaar. Een jaar waarin we plotseling te maken kregen met het coronavirus. Hoewel we steeds meer mogen, is het coronavirus de wereld nog niet uit. Dagelijks merken we nog steeds de gevolgen.

Zolang het virus er nog is, moeten we ons aan bepaalde maatregelen houden. Denk hierbij aan 1,5 meter afstand houden, handen wassen, aan tafel zitten in uitgaansgelegenheden en niet meer dan zes personen thuis uitnodigen. Dat is niet leuk, maar helaas wel noodzakelijk.

Om als Goese gemeenteraad de juiste keuzes te maken voor jongeren, willen wij graag jullie hulp inschakelen. Wat kunnen wij als gemeente doen om het voor jongeren tijdens het coronavirus leuk, gezellig en aantrekkelijk te houden? We horen graag wat jouw ideeën zijn!

Idee insturen

Ben je jonger dan 21 jaar en heb jij een leuk of vernieuwend idee, dat past bij de huidige maatregelen en ook nog uitvoerbaar is? Stuur dit met uitleg en onder vermelding van je naam en leeftijd naar jong@goes.nl. Wil je een foto of filmpje toevoegen om je idee te verduidelijken? Gebruik hiervoor WeTransfer, zodat we de bestanden ook kunnen ontvangen. ​

Wie weet is jouw idee straks het allerbeste en gaan we het uitwerken en toepassen in onze eigen gemeente.