Bestratingswerkzaamheden Lange Achterweg ’s-Heer Arendskerke

In en rondom de Lange Achterweg in ’s-Heer Arendskerke vinden vanaf dinsdag 17 januari 2023 bestratingswerkzaamheden plaats aan de rijbanen en voetpaden. Naar verwachting duurt dit tot midden maart 2023.

De gemeente Goes laat de werkzaamheden uitvoeren door de stratenmakers leerlingenploeg onder begeleiding van Gebr. Moerland B.V..

Werken in fases

De herbestrating vindt plaats in fases om de omgeving zo min mogelijk tot last te zijn:

  • Fase 1 - Lange Achterweg tussen de Wissekerkseweg en Liesbethstraat. De kruising aan de Liesbethstraat blijft bereikbaar;
  • Fase 2a - Lange Achterweg tot aan het parkeerterrein van het sportveld (tussen de Liesbethstraat en Elenbaasstraat). De kruising aan de Liesbethstraat en Elenbaasstraat blijven bereikbaar;
  • Fase 2b - Lange Achterweg vanaf het parkeerterrein van het sportveld tot aan de Elenbaasstraat (tussen de Liesbethstraat en Elenbaasstraat). De kruising aan de Liesbethstraat en Elenbaasstraat blijven bereikbaar;
  • Fase 3 - Lange Achterweg tussen de Elenbaasstraat en Raadhuisstraat. De kruising aan de Elenbaasstraat en Raadhuisstraat blijven bereikbaar.

Gebr. Moerland B.V. laat de bewoners in de omgeving vooraf per brief weten wanneer de werkzaamheden starten en met welke fase zij aan de slag gaan. Ter hoogte van het Raadhuisplein plaatsen we tijdelijk een schaftwagen en een depot voor de opslag van materialen. Op maandagen vinden er geen werkzaamheden plaats in verband met de theorielessen van de leerlingenploeg.

We proberen de overlast zo klein mogelijk te houden. Enige overlast tijdens de werkzaamheden is helaas niet tegen te gaan. Wij hopen op uw begrip.

Vragen?

Contactpersoon gemeente Goes: Wiebe Wijga (toezichthouder) – 06 10 097 501

Contactpersoon Gebr. Moerland B.V.: Dhr. S. Sijbrands – 06 51 113 062 of info@moerlandbv.nl