Bespaarhuis

Wilt u uw huis of tuin verduurzamen? Goed bezig! Wij denken graag met u mee in het Bespaarhuis van de gemeente Goes. Op deze plek vindt u informatie over duurzaam wonen en leven.

Wat is het Bespaarhuis?

Het Bespaarhuis is een plek voor alle Goese inwoners die meer willen weten over het verduurzamen van hun woning. Hier ziet u hoe duurzame oplossingen er in het echt uitzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende soorten isolatiematerialen, zonnepanelen en warmtepompen voor u verzameld en op een rijtje gezet.

Daarnaast geven wij u gratis én onafhankelijk advies op maat. Wat is bijvoorbeeld het beste voor uw huis? Wat past er binnen uw budget? En welke subsidies zijn er?

Bespaarhuistuin

Zelfs voor een duurzame tuin kunt u bij het Bespaarhuis terecht. Wandel door de voortuin van het Bespaarhuis en laat u inspireren door onze klimaat- en insectvriendelijke tuin.

Openingstijden

Het Bespaarhuis is iedere dinsdag open tussen 15:00 en 20:00 uur. U kunt hier binnenlopen zonder afspraak.

Adres

Lijnbaan 14 in Goes. 

Bepaarhuis gevel

Parkeren en openbaar vervoer

Bij het Bespaarhuis kunt u niet parkeren met de auto. Wij raden u aan om uw auto te parkeren in het Marconigebied, op het Hollandiaplein of aan de zuidzijde van het. Voor fietsen is er genoeg parkeerplek voor het Bespaarhuis. Komt u met het openbaar vervoer? Het Bespaarhuis ligt op 2 minuten loopafstand van het station van Goes.

Activiteiten, bomenhub en meer

In het Bespaarhuis kunt u ook zelf duurzame activiteiten organiseren, zoals een workshop of bijeenkomst. Verder zijn hier regelmatig thema-avonden over duurzaamheid en is er een bomenhub waar u gratis boompjes kunt brengen of halen. In de onderstaande blokken leest u hier meer over.