Belastingaanslagen 2022 Sabewa Zeeland

Inwoners van de gemeente Goes ontvangen tussen 21 en 25 februari de belastingaanslag van Sabewa Zeeland. Deze is zowel voor de gemeentelijke belastingen als de waterschapsbelastingen.

Bent u aangemeld voor de Berichtenbox? Dan ontvangt u de aanslag alleen digitaal. De Berichtenbox vindt u op mijn.overheid.nl. Bent u niet aangemeld voor de Berichtenbox? Dan ontvangt u de aanslag per post.

Afvalstoffenheffing

In de aanslag vindt u onder meer de afvalstoffenheffing terug. Deze bestaat uit het basisbedrag dat u voor 2022 betaalt en het aantal ledigingen van uw restafvalcontainer in 2021 of het aantal zakken restafval die u in 2021 heeft weggebracht.

De afvalstoffenheffing voor 2022 is veranderd ten opzichte van 2021. In de flyer die u bij uw aanslag via de post ontvangt, kunt u hier meer over lezen. Ook kunt u voor alle informatie en tarieven over de afvalstoffenheffing kijken op www.goes.nl/afvalstoffenheffing.

Informatie en vragen

Meer informatie over de belastingaanslag vindt u op de achterkant van het aanslagbiljet, in de bijgesloten flyer of op www.sabewazeeland.nl. Heeft u vragen heeft over uw belastingaanslag of bent u het er niet mee eens? Neem dan contact op met Sabewa Zeeland. Dat kan via een contactformulier op hun website. Daarnaast is de organisatie op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 13:00 uur via het telefoonnummer 088-99 95 800.