Asfalteringswerkzaamheden op drie locaties in Goes

Op verschillende locaties in Goes vinden komende weken asfalteringswerkzaamheden plaats.

Hieronder leest u waar en wanneer wat gebeurt:

John Lennonlaan (Skeelerbaan Goes-Zuid)

Het asfalt van de skeelerbaan is aan vervanging toe. Wij vervangen daarom het bovenste laagje asfalt. Omdat de baan niet via de normale weg bereikbaar is met zware machines, maken wij met stalen rijplaten een tijdelijke bouwweg. Deze loopt vanaf de Elvis Presleylaan over het Jim Morrisonpad (fietspad) naar de skeelerbaan. Het Jim Morrisonpad tussen rotonde Zuidplein en de John Lennonlaan is afgesloten voor alle soorten verkeer. Fietsers en voetgangers leiden we om via de Elvis Presleylaan. De werkzaamheden beginnen woensdag 20 juli en zijn naar verwachting eind juli afgerond. 

Stationspark

We brengen naast 't Smoske in het Stationspark de laatste laag asfalt aan. Hiermee is de weg klaar. De naastliggende bestrating maken we op hoogte, zodat er nergens water blijft staan. De voorbereidende werkzaamheden beginnen 28 juli, en 2 augustus hopen we te asfalteren.  

Bergweg

Op de Bergweg is het asfalt tussen de Kamperfoeliestraat en de Vogelzangsweg toe aan een opknapbeurt. Omdat er plannen zijn om onder andere dit gedeelte her in te richten, doen we het zo minimaal mogelijk. We vervangen de deklaag van het asfalt en herstellen de ergste verzakkingen in de bestrating. De werkzaamheden starten 28 juli en zijn naar verwachting 5 augustus klaar.

Vragen

Mochten er afsluitingen van (delen van) straten nodig zijn, dan stellen we een omleidingsroute in. Deze geven we aan met borden, waarop te lezen is wanneer de werkvakken afgesloten zijn. Neem voor vragen contact op met toezichthouder Niels van der Maas via 06-12 847 656.