Aria

ARIA-Goes ligt aan de zuidkant van de wijken Ouverture en Overzuid. De nieuwe wijk heeft de sfeer van een Zeeuws dorp. De ontwerpers hebben verschillende dorpen op Zuid-Beveland bezocht en zich laten inspireren door wat zij daar zagen.

'Dorp'

In ARIA-Goes vindt u dan ook slingerende straatjes en een centraal marktveld met een vate, net zoals in Kloetinge. Het nieuwe 'dorp' sluit mooi aan bij de fraaie boerderij Hof Welgelegen. Het karakteristieke Pykeswegje krijgt een tweede leven als hoofdstraat van de wijk. Ten westen van de boerderij heeft het iets weg van de Dorpsstraat in Wemeldinge. De bochtige straten hebben bovendien het voordeel dat ze de snelheid remmen van het autoverkeer. En ook in ruimtelijk opzicht zijn ze waardevol, omdat ze het blikveld veranderen. Op zichtplekken krijgen de huizen markante gevels. Aannemingsbedrijf Fraanje (FRA-ABC) bouwt in ARIA-Goes de laatste fase van de nieuwe woonwijk. 

Meer informatie?

Informatie over de te bouwen woningen en verkoopinformatie is op te vragen bij aannemingsbedrijf Fraanje, tel. (0113) 61 55 78.

Verkoopcentrum ARIA-Goes
Hof Welgelegen
Pykeswegje 3, 4462 PC GOES
Tel.: (0113) 21 53 11
Email: info@aria-goes.nl
Website: www.aria-goes.nl