Aria

ARIA-Goes ligt aan de zuidkant van de wijken Ouverture en Overzuid. De nieuwe wijk krijgt de sfeer van een Zeeuws dorp. De ontwerpers hebben verschillende dorpen op Zuid-Beveland bezocht en zich laten inspireren door wat zij daar zagen.

In ARIA-Goes vindt u dan ook slingerende straatjes en een centraal marktveld met een vate, net zoals in Kloetinge. Het nieuwe 'dorp' sluit mooi aan bij de fraaie boerderij Hof Welgelegen. Het karakteristieke Pykeswegje krijgt een tweede leven als hoofdstraat van de wijk. Ten westen van de boerderij heeft het iets weg van de Dorpsstraat in Wemeldinge. De bochtige straten hebben bovendien het voordeel dat ze de snelheid remmen van het autoverkeer. En ook in ruimtelijk opzicht zijn ze waardevol, omdat ze het blikveld veranderen. Op zichtplekken krijgen de huizen markante gevels.

350 woningen

Aannemingsbedrijf Fraanje (FRA-ABC) bouwt in ARIA-Goes ongeveer 350 woningen in alle soorten en prijsklassen: korte rijtjes, half-vrijstaande en vrijstaande huizen en enkele kleine appartementencomplexen. De prijzen variëren van € 180.000 tot € 550.000. Daarnaast geeft de gemeente 10 vrije kavels uit. FRA-ABC heeft in dit plan ook ruimte gereserveerd voor verschillende voorzieningen en bedrijven.

Bouwkavels Aria

Alle bouwkavels in fase I Aria van de gemeente Goes zijn op dit moment verkocht of gereserveerd. In de 2e fase van het bouwplan is er nog 1 bouwkavel van 654 m2 aan de Contrabasweg beschikbaar. De grondprijs voor deze kavel bedraagt € 333 p/m2 inclusief BTW (prijspeil 2020). De gemeentelijke bouwkavel in Aria kan ook in erfpacht worden aangeboden.

Meer informatie?

Informatie over de vrije kavels kunt u opvragen bij de afdeling Omgeving en Economie van de gemeente Goes, via het klantcontactcentrum. Bel hiervoor 14 0113. 

Informatie over de te bouwen woningen en verkoopinformatie is op te vragen bij aannemingsbedrijf Fraanje, tel. (0113) 61 55 78.

Verkoopcentrum ARIA-Goes
Hof Welgelegen
Pykeswegje 3, 4462 PC GOES
Tel.: (0113) 21 53 11
Email: info@aria-goes.nl
Website: www.aria-goes.nl