Waar laat ik mijn afval?

HOME  |  Minder afval, minder kosten!  |  Waar laat ik mijn afval?

Waar laat ik mijn afval?

Laagbouw

Woont u in laagbouw (huizen met één, twee of drie verdiepingen), dan halen wij het restafval, gft-afval en papier en karton op. Restafval gaat in de restafval rolcontainer, gft-afval in de gft-container en papier en karton in de papiercontainer. Restafval en gft-afval kunt u iedere twee weken aanbieden, papier en karton één keer per maand. Textiel,  plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) en glas gooit u gratis weg in de verzamelcontainers bij u in de wijk.

Hoogbouw

Woont u in een appartement of in de binnenstad van Goes? Dan kunt u uw gebruikerspas blijven gebruiken voor de restafvalcontainer bij u in de buurt. Het kan ook zijn dat er een nieuwe bovengrondse container voor het restafval is geplaatst. In dat geval heeft u een persoonlijke gebruikerspas ontvangen voor deze verzamelcontainer. Gft, papier en karton, textiel, glas en plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) gooit u gratis in een verzamelcontainer in de buurt of bij één van de supermarkten.

Overzichtskaart inzamelpunten

Op onderstaande kaart ziet u waar u bij u in de buurt terecht kunt. Klik linksboven in de afbeelding op >> om de legenda te openen

Grof afval

Bouw- en sloopafval, elektrische apparaten, snoeiafval en overig grof afval levert u in bij de milieustraat. Kunt u dat niet zelf, dan kunt u tegen betaling gebruik maken van de ophaaldienst.

Bedrijfsafval

Heeft u bedrijfsafval? Dan moet u zelf regelen dat dit op een goede manier wordt ingezameld. Kijk hier voor een overzicht van bedrijfscontracten voor de verwerking van uw bedrijfsafval.

Medisch afval

Voor inwoners die vanwege medische redenen meer afval hebben is er een medische regeling. Klik hier voor meer uitleg.

Wilt u een (extra) container aanvragen?

Vul dan hier een aanvraag formulier in of neem contact op met de gemeente 0113 249 770. Bent u uw container kwijt? Doe dan aangifte via www.verlorenofgevonden.nl. Stuur de bevestiging die u per mail krijgt toegestuurd naar stadskantoor@goes.nl. U krijgt binnen een week een nieuwe container.

Wat hoort in welke afvalbak?