Colofon

Lees deze pagina voor

Webredactie en beheer 
Afdeling Communicatie
Postbus 2118
4460 MC GOES
T (0113) 24 96 00
E website@goes.nl

 

Mocht u op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste informatie bevat of dat er informatie ontbreekt, dan stellen wij een mailtje naar website@goes.nl zeer op prijs.


Proclaimer  

De gemeente Goes streeft er naar om op of via deze website correcte en actuele informatie te geven. Ondanks alle zorgvuldigheid, kan het zo zijn dat informatie niet meer helemaal correct is of verouderd. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan informatie op www.goes.nl. Het is altijd zo dat de originele besluiten en verordeningen bepalend zijn.

Privacystatement
De gemeente Goes hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van Goes.nl. Per e-mail of webformulier verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van een aanvraag of het geven van een reactie en vervolgens verwijderd.

Links naar andere sites
Een aantal links op www.goes.nlleidt naar andere sites op servers van derden waarop de gemeente Goes geen controle heeft. De gemeente Goes is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.. Het auteursrecht van informatie die via deze websites toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende website(s) De volledige inhoud van www.goes.nl is ©copyright van de gemeente Goes.