Homepage gemeente Goes - Inwoner

Welkom inwoner!
U kunt hier alle belangrijke en praktische informatie vinden over het wonen en leven in de gemeente Goes. Dit kan door simpelweg een keuze te maken in het linker menu.

Bent u op zoek naar een product en/of dienst, zoals bijvoorbeeld een paspoort, kapvergunning of een rijbewijs, dan kunt u terecht in het Loket. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zaken regelen, zonder dat u naar ons toe hoeft te komen.

Nieuws

Lees deze pagina voor
  • Dag van nationale rouw (23-07-2014)
    In verband met de dag van nationale rouw hangen de vlaggen bij de gemeentelijke gebouwen vandaag halfstok. Tegen 16.00 uur worden in de gemeente de kerkklokken geluid. Ook medewerkers van de gemeente Goes nemen een minuut stilte in acht en leggen het werk tijdelijk stil.  
  • Burgemeester Verhulst en Eddie Bogaert, voorzitter van het lokaal comité dat de Ride for the Roses organiseert, brachten Goes op donderdag 17 juli alvast in de sfeer van de Ride. 

  • Tijdens de vakantie vervalt het collegespreekuur. Het eerstvolgende spreekuur voor inwoners en ondernemers is donderdag 28 augustus om 18.30 uur.