Homepage gemeente Goes - Inwoner

Welkom inwoner!
U kunt hier alle belangrijke en praktische informatie vinden over het wonen en leven in de gemeente Goes. Dit kan door simpelweg een keuze te maken in het linker menu.

Bent u op zoek naar een product en/of dienst, zoals bijvoorbeeld een paspoort, kapvergunning of een rijbewijs, dan kunt u terecht in het Loket. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zaken regelen, zonder dat u naar ons toe hoeft te komen.

Nieuws

Lees deze pagina voor
  • Op zaterdag 13 september 2014 neemt de gemeente Goes voor de 28e keer deel aan de Open Monumentendag. Dit jaar is het landelijke thema van de Open Monumentendag 'Op Reis'. Bekijk het programma en de folder op www.goes.nl/omd.

  • Op zaterdag 6 september wordt de Culturele Prijs Goes uitgereikt aan beeldend kunstenaar Maartje Korstanje. Twee van haar werken zijn nu al te bezichtigen in de Grote- of Maria Magdalenakerk.

  • Op maandag 25 augustus start aannemersbedrijf M.J. Oomen met diverse werkzaamheden ter hoogte van de school op huisnummer 19 Oude Rijksweg te 's-Heer Hendrikskinderen. De werkzaamheden duren afhankelijk van het weer tot 3 oktober.