Homepage gemeente Goes - Inwoner

Welkom inwoner!
U kunt hier alle belangrijke en praktische informatie vinden over het wonen en leven in de gemeente Goes. Dit kan door simpelweg een keuze te maken in het linker menu.

Bent u op zoek naar een product en/of dienst, zoals bijvoorbeeld een paspoort, kapvergunning of een rijbewijs, dan kunt u terecht in het Loket. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zaken regelen, zonder dat u naar ons toe hoeft te komen.

Nieuws

Lees deze pagina voor
  • Zeeland heeft als één van de eerste regio’s in Nederland een inkoopcontract voor gezinsgericht werken ondertekend. Op vrijdag 17 oktober jl. tekenden de Zeeuwse inkooporganisatie (namens alle 13 Zeeuwse gemeenten) en Intervence (per 1 oktober de nieuwe naam van Bureau Jeugdzorg Zeeland) officieel de overeenkomst.

  • De gemeente Goes heeft haar resterende IJslandvorderingen (Landsbanki) verkocht. De verkoop, in combinatie met de reeds ontvangen boedeluitkeringen, leidt ertoe dat het volledige bedrag dat in IJsland was uitgezet terug is.

  • ProRail vernieuwt in de herfstvakantie ruim 7 kilometer spoor in Zeeland, waaronder ook in Goes. Tijdens de werkzaamheden zijn op bepaalde dagen en tijdstippen overwegen afgesloten.