Homepage gemeente Goes - Inwoner

Welkom inwoner!
U kunt hier alle belangrijke en praktische informatie vinden over het wonen en leven in de gemeente Goes. Dit kan door simpelweg een keuze te maken in het linker menu.

Bent u op zoek naar een product en/of dienst, zoals bijvoorbeeld een paspoort, kapvergunning of een rijbewijs, dan kunt u terecht in het Loket. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zaken regelen, zonder dat u naar ons toe hoeft te komen.

Nieuws

Lees deze pagina voor
  • Op donderdag 11 september is er voor iedereen die interesse heeft in Mannee van 17.00 uur tot 21.00 uur een bouw- en infomarkt in de nieuwe MFA (Multifunctionele Accommodatie) in de nieuwbouwwijk Mannee. Op de markt kunt u terecht voor vragen aan o.a. architecten, bouwers, ontwikkelaars en de gemeente. Iedereen is welkom!

  • Op zaterdag 13 september 2014 neemt de gemeente Goes voor de 28e keer deel aan de Open Monumentendag. Dit jaar is het landelijke thema van de Open Monumentendag 'Op Reis'. Bekijk het programma en de folder op www.goes.nl/omd.

  • Op zaterdag 6 september wordt de Culturele Prijs Goes uitgereikt aan beeldend kunstenaar Maartje Korstanje. Twee van haar werken zijn nu al te bezichtigen in de Grote- of Maria Magdalenakerk.