Homepage gemeente Goes - Inwoner

Welkom inwoner!
U kunt hier alle belangrijke en praktische informatie vinden over het wonen en leven in de gemeente Goes. Dit kan door simpelweg een keuze te maken in het linker menu.

Bent u op zoek naar een product en/of dienst, zoals bijvoorbeeld een paspoort, kapvergunning of een rijbewijs, dan kunt u terecht in het Loket. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zaken regelen, zonder dat u naar ons toe hoeft te komen.

Nieuws

Lees deze pagina voor
  • Op dinsdag is het ‘marktdag’ in Goes, op dinsdag 5 augustus a.s. is er een speciale marktdag. Om 09.00 uur start dan het standwerkerconcours op de Grote Markt. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Om 16.00 uur maakt wethouder Jo-Annes de Bat vanuit de trouwzaal in het Stadhuis bekend wie er in de prijzen is gevallen.  

  • Goes.nl wordt vernieuwd! Om er zeker van te zijn dat wij de informatie en diensten aanbieden die u echt nodig heeft, vragen wij uw hulp. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u onze enquête invult. Onder de inzendingen verloten we 2 x 4 entreekaarten voor het Omnium in Goes. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten. Alvast bedankt!

  • Tijdens de vakantie vervalt het collegespreekuur. Het eerstvolgende spreekuur voor inwoners en ondernemers is donderdag 28 augustus om 18.30 uur.