Homepage gemeente Goes - Inwoner

Welkom inwoner!
U kunt hier alle belangrijke en praktische informatie vinden over het wonen en leven in de gemeente Goes. Dit kan door simpelweg een keuze te maken in het linker menu.

Bent u op zoek naar een product en/of dienst, zoals bijvoorbeeld een paspoort, kapvergunning of een rijbewijs, dan kunt u terecht in het Loket. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zaken regelen, zonder dat u naar ons toe hoeft te komen.

Nieuws

Lees deze pagina voor
  • Donderdag 18 september is de werkweek voor aanpak jeugdwerkeloosheid van start gegaan. Dat er meer aandacht komt voor de aanpak van jeugdewerkeloosheid is nog steeds hard nodig. 

  • De uitreiking van de MVO-prijs Goes, de prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, vindt dit jaar plaats op 5 november op het Bevelanden plein van Contacta. De drie finalisten Agrimarkt, Cleanmaster Biolux en Groentehandel De Winter kregen de meeste stemmen van het publiek. In totaal werden 700 stemmen uitgebracht.

  • De publieksbalie is op zaterdag 27 september en zaterdag 4 oktober gesloten in verband met verbouwing van de centrale hal in het Stadskantoor.