Homepage gemeente Goes - Inwoner

Welkom inwoner!
U kunt hier alle belangrijke en praktische informatie vinden over het wonen en leven in de gemeente Goes. Dit kan door simpelweg een keuze te maken in het linker menu.

Bent u op zoek naar een product en/of dienst, zoals bijvoorbeeld een paspoort, kapvergunning of een rijbewijs, dan kunt u terecht in het Loket. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zaken regelen, zonder dat u naar ons toe hoeft te komen.

Nieuws

Lees deze pagina voor
  • De Kattendijksedijk is een veelgebruikte fietsroute tussen Goes en Kattendijke. De route is in de loop der jaren al steeds veiliger geworden door aan het oostelijk deel van de route een vrijliggend fietspad aan te leggen. 

  • Bijeenkomst A58 (19-09-2014)

    Was u betrokken bij één van de kettingbotsingen op de A58? De Zeeuwse gemeenten (Bevolkingszorg) organiseren in samenwerking met Veiligheidsregio Zeeland een bijeenkomst om stil te staan bij en na te praten over het zware ongeval van dinsdag 16 september.

  • Donderdag 18 september is de werkweek voor aanpak jeugdwerkeloosheid van start gegaan. Dat er meer aandacht komt voor de aanpak van jeugdewerkeloosheid is nog steeds hard nodig.