Nieuws

Lees deze pagina voor
 • Wat zoekt u op Goes.nl?

  (28-07-2014)

  Goes.nl wordt vernieuwd! Om er zeker van te zijn dat wij de informatie en diensten aanbieden die u echt nodig heeft, vragen wij uw hulp. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u onze enquête invult. Onder de inzendingen verloten we 2 x 4 entreekaarten voor het Omnium in Goes. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten. Alvast bedankt!

 • Gezocht: medebouwer voor twee-onder-één kap Aria

  (24-07-2014)
  Voor het nieuwbouwplanbouwplan in Aria wordt voor een twee-onder-één kap kavel van 351 m² nog een medebouwer gezocht. Misschien iets voor u?
 • Winnen?

  (23-07-2014)

  Laat ons een foto van u op uw (wielren)fiets op een bijzonder plekje in onze gemeente zien en maak kans op één van de tien speciaal voor dit jaar gemaakte wielershirts voor de Ride!

 • Goes in sfeer van de Ride for the Roses

  (17-07-2014)

  Burgemeester Verhulst en Eddie Bogaert, voorzitter van het lokaal comité dat de Ride for the Roses organiseert, brachten Goes op donderdag 17 juli alvast in de sfeer van de Ride. 

 • Veilig zwemmen in het Havenkanaal: let op oesters

  (07-07-2014)

  Een duik in het Havenkanaal bij het Goese Meer en Wilhelminadorp is op warme dagen een populaire manier om verkoeling te zoeken. 

 • Roeier Corné de Koning Sportambassadeur Goes 2014

  (04-07-2014)
  Roeier Corné de Koning is de nieuwe Goese Sportambassadeur. De andere genomineerden waren motorcrosser Stefan Hage en wielrennner Thijs de Lange. De prijs werd uitgereikt door uittredend Sportambassadeur Matthijs Eversdijk, wereldkampioen Joannathan Duinkerke en wethouder Sport Jo-Annes de Bat.
 • Een nieuwe Samenspel

  (20-06-2014)

  Vanaf deze week wordt de nieuwe Samenspel bij u bezorgd.

 • Expositie Goese Lyceum in Stadskantoor

  (02-06-2014)
  In de publieksruimte van het Stadskantoor wordt in de maand juni beeldend werk van leerlingen van het Goese Lyceum getoond.
 • Uitslag Europese Verkiezingen 2014

  (26-05-2014)
  Hier vindt u de uitslag van de gemeente Goes van de verkiezing van het Europees parlement van 22 mei.
 • Toegang coffeeshops

  (08-05-2014)

  Met het oog op het toeristenseizoen hebben de gemeenten Terneuzen, Vlissingen en Goes in december besloten tot een actieve communicatie over het I-criterium (ingezetencriterium) voor de coffeeshops. De burgemeesters vragen aan winkeliers om een poster op een goed zichtbare plaats op te hangen.

 • Duurzame Dinsdag zoekt Zeeuwse ideeën!

  (30-04-2014)

  Voor de 16e keer verzamelt Duurzame Dinsdag duurzame ideeën uit de samenleving. De Duurzame Dinsdagkoffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, wordt op 2 sept. aangeboden aan het kabinet. Doe mee door vóór 1 juni je duurzame idee in te dienen op www.duurzamedinsdag.nl. Goes is dit jaar de gaststad.