Nieuws

Lees deze pagina voor
 • Werk Culturele Prijs winnares te zien in Grote Kerk

  (19-08-2014)

  Op zaterdag 6 september wordt de Culturele Prijs Goes uitgereikt aan beeldend kunstenaar Maartje Korstanje. Twee van haar werken zijn nu al te bezichtigen in de Grote- of Maria Magdalenakerk.

 • Wat zoekt u op Goes.nl?

  (12-08-2014)

  Goes.nl wordt vernieuwd! Om er zeker van te zijn dat wij de informatie en diensten aanbieden die u echt nodig heeft, vragen wij uw hulp. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u onze enquête invult. Onder de inzendingen verloten we 2 x 4 entreekaarten voor het Omnium in Goes. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten. Alvast bedankt!

 • Uw taxussnoeisel is goud waard voor kankerpatiënten!

  (11-08-2014)

  In de jongste scheuten van de Taxus Baccata zit de grondstof baccatine, een belangrijke grondstof voor het maken van kankerbestrijdende medicijnen. U kunt de hoop vergroten voor veel mensen door uw jong taxussnoeisel in te leveren bij de milieustraat van de gemeente Goes, Geldeloozepad 3.

 • Veilig zwemmen in het Havenkanaal: let op oesters

  (01-08-2014)

  Een duik in het Havenkanaal bij het Goese Meer en Wilhelminadorp is op warme dagen een populaire manier om verkoeling te zoeken. 

 • Gezocht: medebouwer voor twee-onder-één kap Aria

  (24-07-2014)
  Voor het nieuwbouwplanbouwplan in Aria wordt voor een twee-onder-één kap kavel van 351 m² nog een medebouwer gezocht. Misschien iets voor u?
 • Roeier Corné de Koning Sportambassadeur Goes 2014

  (04-07-2014)
  Roeier Corné de Koning is de nieuwe Goese Sportambassadeur. De andere genomineerden waren motorcrosser Stefan Hage en wielrennner Thijs de Lange. De prijs werd uitgereikt door uittredend Sportambassadeur Matthijs Eversdijk, wereldkampioen Joannathan Duinkerke en wethouder Sport Jo-Annes de Bat.